Добродојдовте

Тамасо Оков активно почнува да работи во 2009 година. Од својот асортиман на производи на потрошувачите им нудиме квалитетен оков, галантерија, додатоци за лизгачки плакари, кујни, комоди и останат мебел од сведски производители.  Покрај тоа нудиме и плочести материјали за изработка на мебел, услуги, како и душеци од сите димензии.

Локација: Бул. 3-та Македонска Бригада бр:64-Скопје

Контакт продажба: 02/2439-141, 078/308-392

Канцеларија:, 077/972-257 

Работно Време: Пон-Петок 08:00-17:00, Сабота 08:00-14:00

email: tamasookov@gmail.com